Forma plus

Vaš Partner za Kuhinjske Radne Površine

Porculan-laminam

U novijoj ponudi, osim prirodnog kamena, nudimo LAMINAM (porculanske ploče) iznimne kvalitete i čvrstoće. Koristimo ih za izradu kuhinjskih ploča i interijera kupaonica. Pratimo razvoj tehnologije u svijetu i naš proizvodni proces prilagodili smo zahtjevima tržišta.

Nudimo izradu, prema Vašem rješenju, za uređenje interijera i eksterijera, podova, klupica, stepeništa, kuhinjskih ploča, stolova, zidnih i podnih obloga. Po željama i potrebama kupca naš tim odradit će projekte u cijeloj Hrvatskoj.

kvarc

kvarc-QUARELLA

Quartz se sastoji od 95% quartza i 5% vezivnih materijala koji garantiraju izvrsne karakteristike i čvrstoću veću od granita. Idealan je materijal za izradu kuhinjskih ploča, stolova, pultova i kupatila.

U ponudi imamo ploče debljine 12mm, 20mm i 30mm

UMJETNI MRAMOR

UMJETNI MRAMOR-QUARELLA MARMO+

Umjetni mramor (mikromramor)

nastaje spajanjem prirodnih kamenih granulata sa industrijskom smolom . Kroz razvoj ga prate i nazivi kao umjetni kamen i aglomerat, do industrijski kameni kompozit.

Industrijske smole daju proizvodu važne tehničke karakteristike u pogledu kompaktnosti, vodoneupojnosti i duktilnosti. Navedena svojstva  povezana sa  dizajnom čine idealan  materijal  za potrebe suvremenog uređenja (interijera i eksterijera).