Forma plus

NOVO U PONUDI LITOTECH PORCULANSKE PLOČE 

3D MJERENJE​

USLUGA 3D MJERENJA PROSTORA

FLEXIJET-om 3D u kratkom roku mjerimo vaš odabrani prostor do najsitnijeg detalja i omogućujemo vam preciznost o kakvoj sanjate. Bilo da se radi o interijeru ureda, izgradnji kompleksnog rukohvata ili oluka, kućici na drvetu ili unutrašnjosti broda, mi smo tu da vam u tren oka olakšamo kreiranje željenog dizajna.

3D MJERENJE​

INTUITIVNO CAD MJERENJE

Za ovaj sistem prepreke poput namještaja više ne predstavljaju nikakav problem, a neugodna iznenađenja nastala radi pogrešnih mjera više nema.
Prostor mora biti pažljivo izmjeren tako da se vaš komad namještaja točno uklapa u predviđeno mjesto. Budući da to ponekad zna biti zamorno, nudimo vam uslugu mjerenja te ćemo vaš prostor izmjeriti na milimetar pomoću moderne laserske tehnologije.

Tijekom izmjere (360° vertikalno i horizontalno) podaci se prenose na FlexiCAD, softver instaliran na laptopu ili tabletu, te se postiže neposredna vizualizacija prostora na licu mjesta prilikom mjerenja. Također postoji mogućnost prenošenja podataka u DWG/DXF dokument koji se učitava u bilo koji softver poput AutoCAD-a ili čak na CNC strojeve.
Finalni proizvod usluge je precizni 3D prikaz u CAD programu koji omogućuje jednostavne izmjene.

3D MJERENJE​

POSEBNE ZNAČAJKE SUSTAVA

3D MJERENJE​

UKRATKO ZAŠTO 3D MJERENJE S FLEXIJETOM?

Kontaktirajte nas